LEÉRTÉKELT TUNING CIKKEK ÁRUHÁZA

5990 Ft/db helyett Akciósan 2500 Ft/db + száll.költség

Lámpa színező fólia 20x120 cm világoskék színű FoliaTec 2123

Foliatec 2123

 

Lámpa színező fólia világoskék színű, 20 x 120 cm FoliaTec termék.

 

Autóra, motorra, kerékpárra, hajóra, csónakra egyaránt használható.

Felszerelése gyors és egyszerű.

- öntapadós

- 2db lámpára elegendő

- univerzális méret

- a csomagolás a kisimításhoz szükséges műanyag lapátot és méretre vágáshoz a szikét tartalmazza

  • plexi felületekre 

 

 

Szerelési útmutató:

18-28 C közötti hőmérsékleten dolgozzunk!

 

A felületet alaposan tisztítsuk meg, hogy a felület tökéletesen zsírtalan és tiszta legyen. Hagyjuk a felületet megszáradni.

2.Vágjuk ki tetszés szerint a fóliából a bevonni kívánt idom formáját. Eljárás:  kb. 3 cm ráhagyással dolgozzunk, amit végül vagy levágunk a csomagban található éles késsel vagy a ragasztásnál a ráhagyott anyagot visszahajtjuk, majd szerelésnél  a darab alá csíptetjük. Egyenes felületeknél használjunk vonalzót!

 

A felületet egy hajszárító segítségével melegítsük meg, hogy a tapadást ezzel is elősegítsük. A munkahőmérséklet legyen 16 és 28 fok közötti.

4.Most húzzuk le a védőfóliát a  felületről. Ügyeljünk arra, hogy ne kerüljön piszok az öntapadós felületre, valamint  ezt  kézzel ne érintsük meg. Helyezzük a fóliát a leragasztandó felület közepére.

 

Most a dekor fóliát is melegítsük meg a hajszárítóval, hogy az öntapadós felület jobban ragadjon, valamint hogy a fólia kissé megpuhuljon, 3 dimenziósan alakítható legyen. Ne melegítsük túlságosan! Bentről kifelé haladva a ragasztásnál nyomjuk ki a légbuborékokat a fólia alól.

6.Végül még egyszer melegítsük át az egész felületet a hajszárítóval, (az esetleges légbuborékokat tűvel kinyomhatjuk) közben nyomjuk rá a fóliát a felületre, hogy az öntapadást ezzel is elősegítsük. Kihűlés után a fólia megkeményedik. Tartsuk be pontosan a fentiekben leírtakat, mert csak ebben az esetben biztosított a teljes tapadás

Utcai forgalomban nem szabványos!

 

 

További tuning választék: www.tuningoutlet.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk