LEÉRTÉKELT TUNING CIKKEK ÁRUHÁZA

12500 Ft/db + száll.költség

8m hosszú 21mm széles Dekor csík karosszériára,Öntapadós! 18821

18821 HP

 

8m x 21mm Dekor csík karosszériára

 

HP német gyártmányú krómozott műanyag dekor csík karosszériára.

Rendkívül jó minőség, kopásálló, 3M ragasztós öntapadós felülettel!

Lapos profil!

Külső-belső felületre dísznek és védelemnek!

 

Használati-szerelési útmutató:

 

A díszcsík csaknem minden sima felületen megtapad. Csak 18 C fölött ragassza fel! Ennél hidegebb hőmérsékletnél egy hajszárítóval melegítse meg a csíkot és a felületet is.

Ragasztás karosszériára: Frissen lakkozott felületet kb. 5 napig hagyja száradni. Távolítson el a felületről minden piszkot és zsírt, ehhez egy zsíroldó anyagot tartalmazó oldatot készítsen, utána törölje a felületet szárazra. Fontos: mozgó vagy forró alkatrészekre ne ragasszon díszt!

Ragasztás bel térbe: Zsírtalanítsa a felületet! Fontos: szilikonozott felületen nem tapad meg a díszcsík, ezt tökéletesen mossa le! Tisztítás előtt kis felületen végezzen próbát, nehogy a színt is lemossa. Fontos: a légzsákokra NE ragasszon díszt!

Mérje a csíkot a helyén ki és egy erős ollóval vágja méretre. Az ajtóknál kb. 3 mm-rel kisebbre szabja, nehogy a nyitásnál akadjanak. A pontos illesztés érdekében a teljes ragasztás előtt egy kis ragasztószalaggal pozícionálhatja a csíkot. Utána húzza le kb.20 cm hosszan a piros védőfóliát és jól megnyomkodva ragassza a helyére a csíkot. Ha az egész a helyén van, még egyszer nyomkodja oda. Ha kerek helyekre (pl. fényszóró) ragaszt díszt, hajszárítóval melegítse meg a csíkot, ettől puhább és formázhatóbb lesz. Ha végzett ismét melegítse át az egészet a jobb tapadás végett. Kérjük, utána 1 napig ne vigye az autót mosóba!

Korlátozott garancia: Mivel nagyon sokféle felület létezik, az esetlegesen az eltávolításnál fennálló lakk-kár problémákért felelősséget vállalni nem tudunk. (Kis felületen próba végzése javasolt!) Ragasztás után győződjön meg a helykiválasztás helyességéről. A garancia csak a termékre érvényes, az estlegesen előforduló karosszériasérülés a garancia köréből teljességgel ki van zárva!

Az utak sózásából eredő termékkárosodásért felelősséget nem vállalunk!

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk